Klantenservice

Bestellen

Jouw bestelling zal door DPD geleverd worden. De verzendkosten ronden wij echter voor je af waardoor je niet voor hoge kosten staat. Per bestelling betaal je dus €6,95 verzendkosten en weet je waar je aan toe bent. Voor bestellingen onder de €10 rekenen wij €3,95 verzendkosten.

Wij streven er naar; voor 21:30 uur besteld is de volgende dag in huis. Je bestelling kun je volgen met Track & Trace. Hiermee weet je altijd waar je pakket zich bevindt en wanneer je deze kunt verwachten.

Je kan je bestelling bij ons betalen met onderstaande betaalmethodes:

     

Klachtafhandeling

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en/of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kunt het beste even mailen of bellen naar: contact@city-play.eu of 085-1117995.

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht z.s.m. op te lossen. Na ontvangst van jouw klacht ontvang je van ons een bevestiging.

Wij zullen jouw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag, waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Het product kan alleen, indien mogelijk, ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.

Via de volgende link kun je jouw retourzending aanmelden: https://www.speelkleed.nl/retouren/

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kun je gebruik maken van het modelformulier welke bij de algemene voorwaarden is toegevoegd.

  

Maatwerk

Heb je een bedrijf, project of evenement waarvoor je een speelkleed wilt maken? Wellicht ter promotie of als cadeau aan de medewerkers. Wij helpen je graag verder.

Onze illustrators kunnen met jou samen een uniek en realistisch ontwerp maken met specifieke details erin verwerkt. Hierna kunnen wij al vanaf 50 exemplaren het speelkleed leveren, hoe meer speelkleden hoe voordeliger uiteraard.

Neem direct contact op met onze klantenservice en wij komen graag bij je langs.

 

 • Ik bel de klantenservice maar ik krijg geen gehoor, wat nu?

  Wat vervelend om te horen. Wellicht kun je nog een keer bellen of anders een mail sturen. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren.

 • Ik heb een mail gestuurd maar nog geen reactie ontvangen, wat nu?

  Wat vervelend om te horen. Wij streven ernaar om binnen 48 uur reactie te geven. Mocht je na de 48 uur geen reactie vernemen, dan kun telefonisch contact opnemen met onze klantenservice.

 • Hebben jullie sociale media?

  Jazeker, onderaan de webshop kun je onze sociale media pagina’s vinden.

 • Kan ik zelf een speelkleed laten ontwerpen?

  Wat een leuk idee. Wij staan hier zeker voor open. Neem contact op met onze klantenservice, dan zal een van onze medewerkers z.s.m. contact met je opnemen.

 • Wanneer wordt onze “stad”/ “plaats” speelkleed uitgebracht?

  Wat leuk dat je hierover nadenkt. Wij zijn druk bezig om nieuwe speelkleden te ontwikkelen. Stuur ons een mail met je vraag en dan houden wij je op de hoogte van de nieuw te ontwikkelen speelkleden.

 • Ik wil graag zaken met jullie doen? Business to Busisess kan dat?

  Wat leuk om te horen. Wij staan hier zeker voor open. Neem contact op met onze klantenservice en zij zorgen dat je zo spoedig mogelijk gebeld gaat worden door onze verkoopafdeling.

 • Kan ik de hoogte gesteld worden van nieuwe producten? Zo ja, hoe?

  Jazeker, meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.